Susan Hodgson

Susan Hodgson

Utbildning - Auktoriserad diplomerad hudterapeut, certificerad inom indian headmassage & thai footmassage samt certifierad colonterapeut.

En internationell CIDESCO- och svensk SHR-examination från Elisabethskolan i Göteborg har för Susan lett till karriärmöjligheter både inom Sverige och internationellt.
Susan har bl.a. arbetat som hudterpeut på det prisbelönta C-Side Spa i England, Cowley Manor, som årligen besöks av kända personer.

Susan har bedrivit egen verksamhet som hudterapeut under namnet Susans Top To Toe. Hennes affärsområde har expanderat till att även omfatta colon hydroterapi vilket numera övergått till att bli huvudverksamhet.


Ann Hedberg

Utbildning - Leg. sjuksköterska, auktoriserad fotzonterapeut, diplomerad reflexolog, certifierad Colon Hydroterapeut USA. Ann Hedberg har erfarenheter inom den traditionella sjukvården. Hon har arbetat med zonterapi drygt 20 år och Colon Hydroterapi, tarmsköljning, i 10 år.

Numera arbetar Ann enbart med tarmsköljning i samband med zonterapi och kostrådgivning. Intresset för tarmsköljning har ökat de senaste åren i Sverige. I USA är den väl känd och det finns många terapeuter som är certifierade och arbetar med metoden.

 
 

Treana Hälsoklinik

Telefon
0735 - 68 35 04

Besöksadress
Göteborgsvägen 88
433 63 Sävedalen (Göteborg)
Hitta hit.

Vi finns i Glashuset
se skylt Partille Friskvårdsklinik.

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
CIDESCO